אטריות לזניה תוצרת בית תרד
אטריות לזניה תוצרת בית תרד יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תרד, מלח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 30%. נסו לזניה עם אטריות בזיליקום תוצרת בית ורוטב עגבניות-נקניק, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה אטריות כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מניחים קמח, תרד, ומלח במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן וביצים דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות). בצק אבק קל עם קמח; לתת לעמוד 10 דקות.
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם, להעביר את הבצק דרך גלילים חלקים של מכונת הפסטה על ההגדרה הרחבה ביותר. המשך מד רוחב נע להגדרות צרות יותר; להעביר את הבצק דרך גלילים פעם אחת בכל הגדרה, לאבק עם קמח, במידת הצורך. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
חותכים כל גיליון פסטה לרצועות 3 (11 x 2 אינץ'). לתלות פסטה על מתלה ייבוש עץ במשך 10 דקות. לבשל פסטה במים רותחים 2 דקות או עד אל דנטה; לנקז.