קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

אטריות לזניה תוצרת בית תרד

אטריות לזניה תוצרת בית תרד
אטריות לזניה תוצרת בית תרד יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תרד, מלח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 30%. נסו לזניה עם אטריות בזיליקום תוצרת בית ורוטב עגבניות-נקניק, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה אטריות כרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
2
מניחים קמח, תרד, ומלח במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן וביצים דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות). בצק אבק קל עם קמח; לתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
3
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם, להעביר את הבצק דרך גלילים חלקים של מכונת הפסטה על ההגדרה הרחבה ביותר. המשך מד רוחב נע להגדרות צרות יותר; להעביר את הבצק דרך גלילים פעם אחת בכל הגדרה, לאבק עם קמח, במידת הצורך. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
4
חותכים כל גיליון פסטה לרצועות 3 (11 x 2 אינץ'). לתלות פסטה על מתלה ייבוש עץ במשך 10 דקות. לבשל פסטה במים רותחים 2 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.