אטריות מוקפצות בסגנון מלזי פיקנטי
אטריות מוקפצות בסגנון מלזי מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב שעועית, סוכר, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו שרימפס כורכום בסגנון מלזי, אטריות אודון בסגנון קוריאני עם עוף וירקות, ו סגנון סצ'ואן מערבבים סטייק מטוגן עם פלפלים, בצל ואפונה שלג על אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
קו צלחת עם שכבה משולשת של מגבות נייר; העליון עם טופו.
מניחים שכבה משולשת של מגבות נייר על גבי טופו; למעלה עם צלחת אחרת.
חותכים טופו לקוביות 1/2 אינץ'.
מבשלים אטריות במחבת גדולה של מים רותחים 3 דקות או עד הסוף; לנקז במסננת מעל קערה, בהזמנת 1 כוס בישול נוזלי. נגב מחבת עם מגבות נייר.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מלח ובוק צ ' וי; מבשלים 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1/2 כוס שמור בישול נוזלי; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות.
מערבבים סוכר ושאר החומרים, ערבוב עד בשילוב.
הוסף אטריות, נשאר 1/2 כוס בישול נוזלי, ותערובת סוכר למחבת; לזרוק לשלב. מבשלים 30 שניות או עד מחומם היטב, משליך את המעיל.