אטריות מטוגנות עם צדפות
אטריות מטוגנות עם צדפות יכולות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, קמח תירס, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמש-צדפות ספייס עם אטריות, אטריות קוקוס עם צדפות, ו מנדרינה - אטריות שומשום עם צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לנקז היטב. אטריות טפיחה יבש עם מגבות נייר; להפריש.
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מניחים קמח תירס בצלחת רדודה; dredge צדפות בקמח תירס.
חום 1 כף שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף צדפות; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר מהמחבת; לכסות ולשמור חם.
חום שנותר 2 כפות שמן בוטנים במחבת מעל חום בינוני גבוה.
הוסף אטריות; לטפוח לתוך שכבה אפילו במחבת. מבשלים 3 דקות או עד השחמה, מחבת רועד מדי פעם. בזהירות להפוך את האטריות מעל בחלקים; לבשל 3 דקות או עד השחמה, רועד מחבת מדי פעם.
מניחים אטריות מצופות על מגש.
מחממים שמן שומשום במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ירוק, זנגביל ושום; מוקפץ 2 דקות. מערבבים ברוטב סויה, חומץ, ורוטב צדפות; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
רסס רוטב על אטריות; למעלה עם צדפות.