קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים

אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים
המתכון Kugel אטריות מתוק עם דובדבנים יבשים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -30 דקות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זה מושלם עבור חנוכה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים בתוספת 2 חלמונים, אטריות ביצה רחבות, גבינת קוטג'חלב מלא, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים, אטריות קוגל עם דובדבנים, ו אטריות בטטה קוגל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האטריות ביצה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים את האטריות, שומר 1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים למי הבישול השמורים ונותנים לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארטדובדבנים טארט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
בקערה גדולה, לטאטא את השמנת הכבדה עם גבינת קוטג', ביצים מוכות, חלמונים ביצה, 3/4 כוס הסוכר ואת זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מסננים את הדובדבנים המיובשים ומוסיפים אותם לקערה. מערבבים את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את תערובת האטריות לתוך 9-by-13 אינץ ' צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
בקערה אחרת, לזרוק את פתיתי התירס הכתוש עם פקאנים קצוצים, חמאה מומסת, קמצוץ של מלח ואת הנותרים 3 כפות של סוכר. פזר את תערובת פתיתי התירס על האטריות ואפה במרכז התנור במשך כ -45 דקות, עד שקוגל האטריות מוגדר והציפוי הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
להעביר את קוגל למתלה ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.