אטריות סובה עם ברוקולי ועוף
אטריות סובה עם ברוקולי ועוף יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 374 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, רוטב סויה, סאקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אטריות ברוקולי וסובה, שני ברוקולי מוקפץ על אטריות סובה, ו אטריות סובה פטריות ברוקולי ושיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; ניקוז.
מערבבים סאקה ואת 4 החומרים הבאים (סאקה דרך פלפל אדום מרוסק) בקערה קטנה; להפריש.
מחממים 2 כפיות שמן צמחי במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עוף; מוקפץ 4 דקות או עד הסוף.
חום 1 כפית שמן צמחי ושמן שומשום במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות ומרכיבים שנותרו; מוקפץ 4 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז. להחזיר עוף למחבת; מערבבים בתערובת סאקה. מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.