אטריות סובה עם שרימפס בגריל וכוסברה
אטריות סובה עם שרימפס בגריל וכוסברה היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 374 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שיני שום, פלחי לימון, אטריות סובה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: השתוקקות > אטריות שום סובה עם שרימפס בגריל, אטריות סובה עם שרימפס, ו אטריות שרימפס סובה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב, עד במכרז, 4 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. בקערה בינונית, לשלב 2 כפות שמן עם רוטב סויה, סירופ תמרי אגבה.
מוסיפים את האטריות וזורקים.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חום זהוב פריך, 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את שאלוט מגבות נייר.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים על אש נמוכה עד לזהב ופריך, 2 דקות.
מעבירים את השום למגבות הנייר.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. בקערה, לשלב את גרידת סיד ומיץ עם הנותרים 1 כף שמן. מערבבים את השרימפס ומתבלים במלח. גריל השרימפס על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד מזוגג ורק לבן לאורך, 3 דקות.
מסדרים את האטריות על מגש גדול.
מפזרים את הבצל הירוק, כוסברה, פלפל אדום מרוסק ואת שאלוט מטוגן ושום. מסדרים את השרימפס למעלה ומגישים עם פלחי לימון לצד.