אם יש לך רוטב צדפות, חמאת בוטנים, רוטב סויה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אטריות סינגפור, אטריות סינגפור, ו אטריות סינגפור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת; מוסיפים את קני אטריות הביצה וחוזרים לרתיחה. כבה את החום ולתת לעמוד במשך 5 דקות; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מחממים את שמן הבוטנים בווק על חום גבוה. מערבבים את השום, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל אדום; לבשל כמה שניות עד השום מתחיל להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שמן בוטנים
שום
ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
ווק
3
מוסיפים את העוף, הבצל הירוק והגזר. מבשלים ומערבבים עד העוף הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות. מערבבים את ערמוני המים, פטריות, חמאת בוטנים, רוטב צדפות, אבקת קארי, ורוטב סויה עד חמאת בוטנים מומס לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מים
חמאת בוטנים
אבקת קארי
בצל ירוק
רוטב צדפות
פטריות
רוטב סויה
גזר
עוף שלם
רוטב
4
מערבבים את האטריות לתערובת העוף; מכסים ומפחיתים את החום לחום או נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
פסטה
5
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות עבור האטריות לספוג חלק מהרוטב.