קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

אטריות סינגפור

אטריות סינגפור
אם יש לך רוטב צדפות, חמאת בוטנים, רוטב סויה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אטריות סינגפור, אטריות סינגפור, ו אטריות סינגפור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת; מוסיפים את קני אטריות הביצה וחוזרים לרתיחה. כבה את החום ולתת לעמוד במשך 5 דקות; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים את שמן הבוטנים בווק על חום גבוה. מערבבים את השום, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל אדום; לבשל כמה שניות עד השום מתחיל להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן בוטניםשמן בוטנים
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
3
מוסיפים את העוף, הבצל הירוק והגזר. מבשלים ומערבבים עד העוף הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות. מערבבים את ערמוני המים, פטריות, חמאת בוטנים, רוטב צדפות, אבקת קארי, ורוטב סויה עד חמאת בוטנים מומס לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מיםערמוני מים
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
אבקת קאריאבקת קארי
בצל ירוקבצל ירוק
רוטב צדפותרוטב צדפות
פטריותפטריות
רוטב סויהרוטב סויה
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
4
מערבבים את האטריות לתערובת העוף; מכסים ומפחיתים את החום לחום או נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
5
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות עבור האטריות לספוג חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב

ציוד