אם יש לכם גזר, בצל אביב, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרוב סיני מוקפץ עם אטריות אורז, חזיר וכוסברה, אטריות סינגפור, ו אטריות סינגפור.
הוראות
1
אם משתמשים באטריות מיובשות, מניחים בקערה חסינת חום, מכסים במים רותחים ומשאירים להשרות במשך 5 דקות, או בצע את הוראות האריזה.
בינתיים, לחמם את השמן בווק ומערבבים ומטגנים את הג ' ינג ' ר במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את אבקת קארי ומבשלים 1 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
5
מוסיפים את הכרוב והגזר ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
גב שומן חזיר
6
מערבבים יחד את המניה, הסוכר והחומץ ומוסיפים למחבת עם הסרטנים, נבטי שעועית ואטריות מנוקזות. מבשלים עד צנרת חם, ואז מערבבים דרך בצל האביב, מחלקים בין קערות ומגישים עם טיפת שמן צ ' ילי ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
3 טיפות רוטב סויה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא גבריאלסקלוף Chenin בלאן. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.