אטריות פרסיות ומרק שעועית-א-א-רשטה
אטריות פרסיות ומרק שעועית ... א-ש-רשטה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית, שמיר, אורז בסמטי חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: מרק ראש השנה הפרסי עם שעועית, אטריות ועשבי תיבול (Ash-e-reshteh), חומוס ומרק אטריות עם עשבי תיבול פרסיים, ו שעועית שחורה ומרק אטריות סלסה.
הוראות
מערבבים שעועית יבשה ודגנים בקערה גדולה, מוסיפים מים לכיסוי, ומאפשרים להשרות במשך 8 שעות.לשטוף ירקות ועשבי תיבול היטב. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא להשרות במים קרים ועלים מרפרפים מסביב.
בואו לשבת כמה דקות ולהרים לתוך מסננת ולשטוף עם מים. חזור על עוד כמה פעמים כדי להסיר כל לכלוך. אפשר להתייבש היטב. קוצצים הכל בקבוצות במעבד מזון ומניחים בצד.לאחר 8 שעות, יוצקים מים משעועית ודגנים.
להעביר שעועית ודגנים לסיר גדול ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי שני סנטימטרים.
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. ברגע שזה מגיע לרתיחה, לרפרף את כל הקצף אפשרי. ברגע שהשעועית מתחילה להתרכך, מוסיפים שום וג ' ינג ' ר. מתבלים עם כמה כפיות מלח. ברגע שהפולים מבושלים למחצה, מוסיפים ירוק ועשבי תיבול. מתבלים עם פלפל. הכינו בצלים.
חותכים בצל לשניים פעם אחת לאורך ופעם לרוחב כדי ליצור רבעים. חותכים דק לרסיסים קצרים.
מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים בצל עד להזהבה. מסננים בצל כדי להסיר עודפי שמן. הניחו בצד כמה כפות להגשה.
מוסיפים את הבצל שנותר לסיר עם שעועית וירקות. אם הנוזל בסיר אוזל, מוסיפים מים רותחים כדי לשמור על התערובת רופפת. באופן אידיאלי, המים יהיו שני סנטימטרים גבוהים יותר מאשר שעועית בסיר. שעועית ומבשלים תערובת ירקות במשך 20 דקות.
להוסיף חודרים לסיר ומבשלים 30 דקות עד שכל החומרים מבושלים דרך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים מים רותחים אם התערובת עבה מדי. המרק צריך להיות עבה למדי, אבל זה צריך להישאר pourable.To מגישים, למעלה עם מי גבינה או שמנת חמוצה, נענע טרי או מיובש מטוגן בשמן זית, שום טחון מטוגן בשמן זית (לא נותנים לו להשיג צבע או שזה יהיה מר), בצל מטוגן.