אטריות צוננות סיניות
אטריות צוננות סיניות עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 331 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. ראש לחנות ולקחת אטריות ביצים טריות, שמן קנולן, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: אחי לתקוע עם אטריות שומשום צונן, אטריות צוננות ברוטב חריף, ו זארו סובה-אטריות יפניות צוננות.
הוראות
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את שמן השומשום, רוטב הסויה השחור, הבלסמי, הסוכר, המלח ושמן הצ ' ילה.
להקציף לתערובת. מערבבים חצי בצל ירוק פרוס. מניחים בצד במקרר.
כשהמים רותחים מתבלים במלח עד שהמים טעימים כמו מי ים. טובלים את הפסטה במים הרותחים ומבשלים, 3 עד 5 דקות, עד לדרגת אל-דנטה.
מוציאים את הסיר מהחום ושופכים את רוב המים לתוך המסננת, תופסים כל פסטה כשהמים נשפכים החוצה.
מוציאים את המסננת מהכיור וממלאים את הסיר שעדיין מכיל את הפסטה במים קרים. אתה רוצה שהפסטה תתקרר במהירות על ידי טבילה במים הקרים. זה יבטיח מרקם לעיס.
מסננים את הפסטה ביסודיות במסננת, מנערים אותה כמה פעמים כדי להסיר עודפי מים המכסים את הפסטה.
מורחים מגבת מטבח על משטח ישר והופכים את האטריות למגבת. השתמש בעדינות במגבת שנייה לייבוש האטריות. הסרת הלחות העודפת מבטיחה שלרוטב תהיה השפעת הטעם הנכונה על האטריות. כל מים מבישול הפסטה מדללים את האטריות וגורמים להם לטעום יותר כמו מים מכל דבר אחר. בזהירות להעביר להם את הקערה עם הרוטב. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את הפסטה והרוטב, ודאג שכל הפסטה תצופה. מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד להגשה.
אטריות אלה יכולות לכבוש כמה שעות או לילה לפני ההגשה.
מגישים אותם קרים, זורקים אותם שוב ברוטב רגע לפני ההגשה, ומקשטים עם הבצל הירוק שנותר.
מוציאים את הגבעולים מהצ ' ילי ואז מניחים במעבד מזון ומערבבים עד שהם מתפרקים לחלוטין.
השתמש במרית גומי וגרד לתבנית מטגן בינונית.
מוסיפים את השמן ומערבבים היטב. הגדר את התבנית על אש בינונית-נמוכה. מחממים בעדינות את השמן לאט כך שהוא מוציא את הצבע והטעם של הצ ' ילי. מערבבים היטב ומתבלים במלח. ברגע שהשמן בקושי מתבשל, מבשלים 5 עד 6 דקות. צריף את החום ואפשר להתקרר. יש לאחסן בכלי אטום עד שהוא מוכן לשימוש.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי באסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יינות הבוטניקה מרי דלני שנין בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראים כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
![יינות בוטניקה מרי דילני שנין בלאן]()
יינות בוטניקה מרי דילני שנין בלאן
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור ומרוכז, פירות הדר ופירות אבן, חומציות מעוררת תיאבון וליבה מינרלית חמצמצה.