קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

אטריות צוננות סיניות

אטריות צוננות סיניות
אטריות צוננות סיניות עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 331 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. ראש לחנות ולקחת אטריות ביצים טריות, שמן קנולן, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: אחי לתקוע עם אטריות שומשום צונן, אטריות צוננות ברוטב חריף, ו זארו סובה-אטריות יפניות צוננות.

הוראות

1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את שמן השומשום, רוטב הסויה השחור, הבלסמי, הסוכר, המלח ושמן הצ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להקציף לתערובת. מערבבים חצי בצל ירוק פרוס. מניחים בצד במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
כשהמים רותחים מתבלים במלח עד שהמים טעימים כמו מי ים. טובלים את הפסטה במים הרותחים ומבשלים, 3 עד 5 דקות, עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוציאים את הסיר מהחום ושופכים את רוב המים לתוך המסננת, תופסים כל פסטה כשהמים נשפכים החוצה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוציאים את המסננת מהכיור וממלאים את הסיר שעדיין מכיל את הפסטה במים קרים. אתה רוצה שהפסטה תתקרר במהירות על ידי טבילה במים הקרים. זה יבטיח מרקם לעיס.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים את הפסטה ביסודיות במסננת, מנערים אותה כמה פעמים כדי להסיר עודפי מים המכסים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
מורחים מגבת מטבח על משטח ישר והופכים את האטריות למגבת. השתמש בעדינות במגבת שנייה לייבוש האטריות. הסרת הלחות העודפת מבטיחה שלרוטב תהיה השפעת הטעם הנכונה על האטריות. כל מים מבישול הפסטה מדללים את האטריות וגורמים להם לטעום יותר כמו מים מכל דבר אחר. בזהירות להעביר להם את הקערה עם הרוטב. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את הפסטה והרוטב, ודאג שכל הפסטה תצופה. מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
אטריות אלה יכולות לכבוש כמה שעות או לילה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מגישים אותם קרים, זורקים אותם שוב ברוטב רגע לפני ההגשה, ומקשטים עם הבצל הירוק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מוציאים את הגבעולים מהצ ' ילי ואז מניחים במעבד מזון ומערבבים עד שהם מתפרקים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
השתמש במרית גומי וגרד לתבנית מטגן בינונית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את השמן ומערבבים היטב. הגדר את התבנית על אש בינונית-נמוכה. מחממים בעדינות את השמן לאט כך שהוא מוציא את הצבע והטעם של הצ ' ילי. מערבבים היטב ומתבלים במלח. ברגע שהשמן בקושי מתבשל, מבשלים 5 עד 6 דקות. צריף את החום ואפשר להתקרר. יש לאחסן בכלי אטום עד שהוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי באסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יינות הבוטניקה מרי דלני שנין בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראים כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
יינות בוטניקה מרי דילני שנין בלאן
יינות בוטניקה מרי דילני שנין בלאן
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור ומרוכז, פירות הדר ופירות אבן, חומציות מעוררת תיאבון וליבה מינרלית חמצמצה.