אטריות צלופן עם ירקות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 359 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר, גזר, אטריות שעועית מונג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: אטריות צלופן קארי תאילנדיות, אטריות צלופן עם חזיר ובזיליקום תאילנדי, ו סלט עוף אסייתי עם אטריות צלופן.
הוראות
1
משרים את האטריות ב 6 כוסות מים במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז.
3
משרים את הפטריות הסיניות ב 1 כוס מים חמים במשך 20 דקות. כאשר הם התרככו, לחתוך את הגבעולים קשים לחתוך את הכובעים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
4
זרוק את התרד לתוך 10 כוסות מים רותחים. להרתיח במהירות במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
ניקוז. לרוץ מתחת למים קרים. לסחוט כמה שיותר לחות ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
6
לקלף את הגזר, לחתוך ל 3 חלקים ולאחר מכן לרצועות ג ' וליאן בסדר.לקצץ את הקצוות קישואים לחתוך לרצועות דק julienne.
מרכיבים שתצטרך
7
לנגב את הפטריות הטריות ולשבור את הגבעולים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים את הכובעים לפרוסות עדינות מאוד.
9
חותכים את החלק הלא מגניב של הגבעולים לחתיכות matchstick.
10
חותכים וזורקים את החלק המתולתל, הרך של עלי הכרוב. שמור רק את הליבה בצורת V של העלים.
מרכיבים שתצטרך
11
חותכים את זה לרצועות julienne.
12
חותכים את הבצל הירוק לסעיפים 2 אינץ'. רבע את הקטע עם הנורה לאורך.