אטריות קוגל
מתכון אטריות קוגל יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. במנה עיקרית זו יש 597 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל, בצל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: אטריות קוגל, אטריות קוגל, ו אטריות קוגל.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה צלחת אפייה 3 ליטר. ממיסים 6 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ו 1/4 כפית סוכר ומבשלים עד חום רך וזהוב, 8 עד 10 דקות.
העברה לקערה גדולה, שמירה על המחבת.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה; מוסיפים את האטריות ומבשלים עד אל דנטה, על 6 דקות.
מסננים את האטריות ומוסיפים לקערה עם תערובת הבצל; מתבלים במלח ופלפל.
דופק את הביצים, גבינת קוטג', שמנת חמוצה, חלב, קינמון, גרידת תפוזים, את הנותרים 1 כף סוכר 1 כפית מלח במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים את האטריות וזורקים, ולאחר מכן מעבירים את התערובת למנה מוכנה. ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה במחבת על חום בינוני, להוסיף את קורנפלקס ולזרוק.
מפזרים על הפסטה ואופים עד רק להגדיר, 35 עד 40 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.