קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות64
ציון בריאות11
מגזין

אטריות שומשום בוטנים

אטריות שומשום בוטנים

הוראות

1
Purée dressing ingredients in a blender until smooth, about 2 minutes, then transfer to a large bowl.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
Cook pasta in a 6- to 8-quart pot of boiling salted water
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
until tender.
3
Drain in a colander, then rinse well under cold water.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
Add pasta, scallions, bell peppers, and sesame seeds to dressing, tossing to combine, and serve immediately.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת