אטריות שומשום קרות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אטריות שומשום קרות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 714 קלוריות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, שיני שום, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו אטריות שומשום קרות, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האטריות בסיר גדול של מים רותחים ללא מלח על חום בינוני עד בקושי רך ועדיין מוצק.
מסננים מיד ולשטוף עם מים קרים עד קר.
מסננים את האטריות ממש טוב ולהעביר לקערה רחבה; לזרוק עם שמן שומשום כך שהם לא לדבוק זה בזה. לְצַנֵן.
בבלנדר לשלב את שמן בוטנים, ג ' ינג 'ר, שום, רסק צ' ילי, מיץ ליים, סוכר חום, חמאת בוטנים, חומץ, רוטב סויה, ומים חמים. להתמזג. לזרוק את האטריות עם רוטב בוטנים עד מצופה היטב.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקררים; מקשטים עם זרעי שומשום, בצל ירוק וכוסברה.