אטריות שומשום קרות
צריך מנה עיקרית ללא חלב? אטריות שומשום קרות יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 739 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר חום, עוף תאילנדי צ'ילה, אטריות כוסמת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: אטריות שומשום קרות, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את האטריות ומערבבים כדי למנוע מהם להישאר יחד. מבשלים עד בקושי מכרז ועדיין מוצק, 3 עד 4 דקות.
מסננים מיד ולשטוף מתחת למים זורמים קרים כדי להתקרר.
מסננים את האטריות ממש טוב, להעביר קערה רחבה, ולזרוק מיד עם 3 כפות של שמן שומשום כך שהם לא נדבקים זה לזה.
בינתיים, תכין את הרוטב. בסיר, לחמם 1/4 כוס שמן שומשום על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את הג ' ינג 'ר, שום, וצ' ילה. מבשלים, מערבבים לרגע, עד שהירקות רכים וריחניים.
מניחים לתוך בלנדר יחד עם סוכר חום, חמאת בוטנים, חומץ, רוטב סויה, מים חמים, רוטב צ ' ילי, ואת הנותרים 2 כפות שמן שומשום. מחית ומקרר עד שקר.
טוסט זרעי שומשום במחבת יבשה מעל חום בינוני נמוך עד חום זהוב. (לנער את המחבת כל הזמן כדי לשמור על הזרעים מלהישרף).
שים את האטריות בקערת הגשה וזרוק עם רוטב השומשום.
מפזרים את זרעי השומשום והבצל הירוק, ומגישים עם פלחי הלימון.