אטריות שומשום קרות
את המתכון אטריות שומשום קר אפשר להכין תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-36 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.13 למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם ג'ינג'ר, מלפפון, חמאת בוטנים שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 50%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אטריות שומשום קרות 66, אטריות שומשום קרות ואטריות שומשום קרות.
הוראות
מבשלים את האטריות בסיר גדול של מים רותחים ללא מלח על אש בינונית עד שהם כמעט רכים ועדיין יציבים.
מסננים מיד ושוטפים במים קרים עד להתקררות.
מסננים היטב את האטריות ומעבירים לקערה רחבה; לזרוק עם שמן השומשום כדי שלא יידבקו זה לזה.
בסיר קטן מחממים את שמן הבוטנים על להבה בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל הירוק, הג'ינג'ר, השום ומשחת הצ'ילי. מבשלים ומערבבים כדקה עד לריכוך וריחני.
מערבבים פנימה את הסוכר החום, חמאת הבוטנים, החומץ, רוטב הסויה והמים החמים. מערבבים עד שהסוכר נמס וחמאת הבוטנים מוחלקת. זורקים את האטריות עם רוטב הבוטנים עד לציפוי טוב.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.
מקשטים בשומשום, פרוסות המלפפון והכוסברה.