קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

אטריות שירטקי חמות וחמוצות עם טופו

אטריות שירטקי חמות וחמוצות עם טופו
אטריות Shirataki חם חמוץ עם טופו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, כרוב נאפה, אטריות שיראטקי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: אטריות שומשום Shirataki, אטריות שיראטאקי חריפות, ו אטריות שיראטאקי בסגנון סצ'ואן.

הוראות

1
לנקז ולשטוף את האטריות shirataki ולמקם אותם בסיר עם מים, רוטב סויה, ושמן שומשום. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שירטאקיפסטה שירטאקי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להסיר מהחום ולהניח בצד. לזרוק את קוביות טופו עם כף 1. רוטב סויה ו 1/4 כפית. שמן שומשום ולהניח בצד בזמן שאתה מחמם מחבת משומן שאינו מקל או ווק. כאשר המחבת חמה, להרים את הטופו מן המרינדה ומטגנים אותו במחבת עד שהוא חום קל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
הסר אותו מהמחבת ומניח אותו בחזרה בקערה עם המרינדה. מערבבים בעדינות, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הוסף את 1 1/2 כפית הנותרים. שמן שומשום למחבת. מעל חום בינוני-גבוה, מערבבים ומטגנים את הפלפל האדום, שום, בצל ירוק ופטריות עד שהפטריות מתחילות להפריש את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את מיץ הלימון, 3 כפות. רוטב סויה וסוכר ומערבבים היטב. המשך טיגון עד התערובת רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מסננים את האטריות ומוסיפים אותם למחבת, יחד עם הטופו והמרינדה שלה. לזרוק גם לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים על מיטה של כרוב מגורר ומפזרים בוטנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום מולבןשום מולבן