קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

אטריות תאילנדיות מוקפצות: פאד תאי

אטריות תאילנדיות מוקפצות: פאד תאי
אטריות תאילנדיות מוקפצות: פאד תאי עשוי להיות בדיוק המתכון האסייתי שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-45 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 633 קלוריות. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך שרימפס, מיץ תמרהינדי, שמן בוטנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב ופסקטרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 66%. פאד תאי (אטריות מוקפצות), פאד תאי (אטריות מוקפצות), ו- Pad See Ew (אטריות מוקפצות תאילנדיות) דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משרים את אטריות האורז היבשות במים קרירים או פושרים למשך 30 דקות, או עד שהן רפויות אך עדיין יציבות למגע; בישול מאוחר יותר בווק ירכך אותם יותר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מסננים היטב את האטריות במסננת ומניחים בצד תוך כדי הכנת שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בקערה קטנה, מערבבים את רוטב הדגים, מיץ התמרינדי והסוכר; מערבבים היטב כדי להמיס את הסוכר. לטעום ולהתאים טעמים לשילוב הרצוי של מלוח, חמוץ ומתוק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תמרינדימיץ תמרינדי
רוטב דגיםרוטב דגים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים ווק על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם לעשן.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים 1 כף מהשמן ומטגנים במהירות את השרימפס עד שהם הופכים ורודים וכמעט מבושלים; 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-דַק-
6
מוציאים את השרימפס לצלחת ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מוסיפים לווק את השמן הנותר וזורקים פנימה את השום, השאלוט והצ'ילי; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 30 שניות. דוחפים את השום והשאלוט לצד אחד של הווק ויוצקים את הביצה למרכזו. טורפים את הביצה קלות עד להתייצבות, מפרקים אותה לחתיכות בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים לווק את האטריות המרוקנות, מערבבים ומערבבים במהירות עם 2 מרית כדי להפריד את הגדילים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
יוצקים פנימה את תערובת רוטב הדגים, מערבבים היטב כדי לצפות את האטריות ולמנוע מהן להידבק (אם האטריות עדיין יציבות מדי, מטפטפים 1 עד 2 כפות מים כדי לעזור להן לבשל.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
כשהאטריות במצב טוב, זורקים פנימה 1/2 מנבטי השעועית והבוטנים; שומרים את השאר לקישוט. ממשיכים להקפיץ, לאיחוד. מחזירים את השרימפס לווק וזורקים את הפאד תאי יחד כדי לחמם הכל.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום מולבןשום מולבן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
הגישו את הפאד תאי על מגש, ערמו את שאר נבטי השעועית והבוטנים בצד אחד של המנה ומקשטים בפלחי הליים והכוסברה. סוחטים מיץ ליים על כל מנה לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
סיד טריזסיד טריז
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
שום מולבןשום מולבן

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לפאד תאי. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. Viva Diva Moscato Prosecco עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק עולים לראש.