קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

אטריות תפוח-פקאן קוגל

אטריות תפוח-פקאן קוגל
אף פעם לא יכולים להיות לך יותר מדי מתכונים יהודיים, אז תן לקוגל אטריות תפוח פקאן לנסות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה מושלם עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו צימוקים, חמאה, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 26%. מתכונים דומים: אטריות תפוחים קוגל, אטריות תפוחים וצימוקים קוגל, ו אטריות קוגל.

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים אטריות, מערבבים ומבשלים עד מכרז לנשוך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מסננים לטבול במים קרים עד קריר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
לנקז שוב.
5
בינתיים, גרעין ותפוחים לגרוס.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
בקערה גדולה עם מיקסר, מקציפים גבינת שמנת עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים גבינת קוטג', ביצים, חלב, וכפית קינמון. מקציפים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים אטריות, תפוחים מגוררים, צימוקים, ו 3 כפות חמאה; מערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
לשפשף צדדים ותחתית של מחבת מרובע 9 אינץ ' עם חמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף תערובת אטריות ורמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
11
מערבבים נשאר 1/2 כפית קינמון עם אגוזי פקאן וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
12
מפזרים באופן שווה על תערובת אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
אופים בתנור 350 עד למעלה הוא חום זהוב, כ -45 דקות (כ -35 דקות בתנור הסעה). מגניב לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך מלבנים.