איבודי פטריות
איבודי פטריות הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פטריות, מלח, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו איבודי פטריות, פטריות חמות, ו איבודי פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את גבינת השמנת וכוס 1 של חמאה עד מעורבב היטב.
מערבבים את הקמח עד משולב באופן מלא. טפיחה לתוך כדור, ומקרר בזמן שאתה עושה את המילוי.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הפטריות והבצל. מתבלים בקורנית, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 5 דקות.
מפזרים את הקמח על הכל כך שזה לא יהיה גבשושי, ואז להפחית את החום נמוך, ומערבבים את השמנת החמוצה.
חום רק עד מעובה, ואז להסיר מהחום.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
חתוך לתוך 3 סיבובים אינץ'.
מניחים כמות קטנה של תערובת פטריות בצד אחד של כל מעגל, ולאחר מכן לקפל את הבצק מעל ולחץ לאטום. דקור את צמרות עם מזלג לפרוק קיטור, ומניח את המאפים על תבנית אפייה. (הם יכולים גם להיות קפואים בשלב זה עד הצורך.)
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב. אם אפיית איבודי קרח קפואים, זה עלול לקחת 5 דקות נוספות.