קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

אידיוט בגריל שפשף עוף עם זיגוג הבנרו-מנטה

אידיוט בגריל שפשף עוף עם זיגוג הבנרו-מנטה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן אידיוט בגריל שפשף עוף עם הבנרו-מנטה זיגוג לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 55 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 1504 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ירכי עוף, חומץ יין, ג'ינג'ר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. נסו אידיוט שפשף ירכי עוף ברוטב חם מנגו-הבנרו תוצרת בית, מנגו בגריל-הבנרו אידיוט עוף, ו עוף אידיוט עם מנגו קלוי וצ'ילי הבנרו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מניחים חומץ וסוכר בסיר בינוני שאינו מגיב ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהסוכר נמס לחלוטין והתערובת מצטמצמת ב -1 / 2 וסמיכה. מעבירים בזהירות את התערובת לבלנדר ומוסיפים את הבנרו והנענע ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
תנו לזיגוג להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
מחממים גריל למחבת גריל בינונית או חומה על אש בינונית. לשפשף 1 צד של כל עוף עם 2 כפות של לשפשף אידיוט טפטוף עם שמן קנולה. צולים, משפשפים כלפי מטה למשך 3 עד 4 דקות או עד שנוצר קרום, מברישים עם מעט מזיגוג הברנו-נענע והופכים את העוף וממשיכים לצלות במשך 7 עד 8 דקות או עד שזה עתה מבושל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברישים עם יותר מהזיגוג ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן