איטי צ'ילי צ' ילי קון קרנה
המתכון צ'ילי קלוי איטי קון קרנה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 605 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. 288 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צ'ילי דה arbol, בצל, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי), בישול איטי צ'ילי קון קרנה, ו נאצ'וס בקר עם בישול איטי צ' ילי קון קרנה (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט אנצ 'ו, pasilla, chipotle ודה arbol צ' ילי במחבת.מכסים במים רותחים ולתת לספוג במשך 30 דקות.בינתיים, מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ומניחים בצד את שמירת השמן במחבת.
מוסיפים את הבשר והחום מכל הצדדים בשומן הבייקון ומניחים בצד.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את הבייקון, בשר בקר, עגבניות, פולי כליות, קפה, בירה, כמון, קינמון, כוסברה, קאיין ואורגנו.
מוסיף את chilies קצת בכל פעם בדיקות טעם כמו שאתה הולך כדי לקבל את זה לרמה של חום שאתה רוצה.) מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 3-5 שעות, הוספת נוזלים נוספים במידת הצורך.
תוסיף את השוקולד המקסיקני.
הסר מהחום ומערבב בכוסברה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Clos Amador Cava Tendre rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
![Clos Amador קאווה Tendre עלה]()
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.