אייל ומרק צ'דר הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם טימין, גבינת צ'דר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק צ'דר-אייל, מרק צ'דר-אייל, ו מרק צ'דר אייל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון במחבת על אש בינונית ומניחים בצד על מגבות נייר לניקוז, תוך שמירה על 2 כפות של השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והחלפיניו ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות.