קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

איך להכין גולש בקר

איך להכין גולש בקר
איך להכין גולש בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 666 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 539 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לכם מלח, שמן זית, צלי צ'אק בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בזרעי הקימל תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קימל לחמניות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו גולאש בקר, גולאש בקר, ו גולאש בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים בקר במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש גבוהה; מבשלים ומערבבים בקר בשמן חם בקבוצות עד להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות למנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מעבירים לסיר גדול ושומרים טפטופים במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מחזירים את המחבת לאש בינונית; מערבבים בצל לטפטופים השמורים, מזלפים שמן זית על בצל, מתבלים ב 1/2 כפית מלח ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מעבירים לסיר עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
שלב במחבת פפריקה, זרעי קימל, פלפל שחור, מיורן, טימין ופלפל קאיין וטוסט על אש בינונית עד לריחני, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
זרעי קימלזרעי קימל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מרז ' ורםמרז ' ורם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים 1 כוס מרק עוף ומערבבים; מעבירים לתערובת הבקר והבצל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מערבבים 3 כוסות מרק עוף לתערובת בקר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מוסיפים רסק עגבניות, שום, חומץ, סוכר, 1/2 כפית מלח ועלה דפנה; מניחים סיר על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שמזלג מכניס בקלות לבשר, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח