קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

איך להכין גולש בקר

איך להכין גולש בקר
איך להכין גולש בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 666 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 539 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לכם מלח, שמן זית, צלי צ'אק בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בזרעי הקימל תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קימל לחמניות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו גולאש בקר, גולאש בקר, ו גולאש בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים בקר במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש גבוהה; מבשלים ומערבבים בקר בשמן חם בקבוצות עד להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות למנה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לסיר גדול ושומרים טפטופים במחבת.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחזירים את המחבת לאש בינונית; מערבבים בצל לטפטופים השמורים, מזלפים שמן זית על בצל, מתבלים ב 1/2 כפית מלח ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לסיר עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
שלב במחבת פפריקה, זרעי קימל, פלפל שחור, מיורן, טימין ופלפל קאיין וטוסט על אש בינונית עד לריחני, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
זרעי קימלזרעי קימל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מרז ' ורםמרז ' ורם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים 1 כוס מרק עוף ומערבבים; מעבירים לתערובת הבקר והבצל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מערבבים 3 כוסות מרק עוף לתערובת בקר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מוסיפים רסק עגבניות, שום, חומץ, סוכר, 1/2 כפית מלח ועלה דפנה; מניחים סיר על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שמזלג מכניס בקלות לבשר, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר