איך להכין גספצ'ו לבן
איך להכין גספצ'ו לבן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. . אם יש לכם מלח, פלפל קאיין, כרישהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), איך לעשות קל Gazpacho שיעורי בישול מן המטבחון, ו גספצ'ו לבן (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר מעל חום בינוני-נמוך. לבשל ומערבבים כרישה עד רך, 10 עד 15 דקות.
מניחים מלפפונים בבלנדר עם ענבים, שקדים, 1 כף שמן זית, מלח, קרם פרש, קוביות לחם, חומץ, כרישה מקוררת, ומים. מחית עד חלקה, על 1 דקה. מסננים דרך מסננת רשת בסדר. כיסוי וצינה במשך 1 עד 2 שעות.
טעם ותיבול עם מלח ופלפל קאיין. במידת הצורך, להוסיף קצת חומץ יותר.
מגישים עם שמן שמיר (ראה הערה), פרוס דק ענבים, שקדים חתוכים, שמיר טרי.