איך להכין כמהין שוקולד תוצרת בית
לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, אמרטו, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. ממתקים למתוק שלי - איך להכין כמהין שוקולד, כמהין שוקולד תוצרת בית, ו ילדים יכולים לעשות: כמהין שוקולד פירות ואגוזים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
קרם חום לרתיחה: בסיר קטן וכבד להביא את קרם ההצלפה הכבד לרתיחה (מערבבים ומגרדים את הצדדים עם מרית כל כמה דקות).
אם אתה משתמש באחד הטעמים המומלצים האחרים, מערבבים אותו עם הקרם (ולהתעלם וניל בשלב הבא). אם מוסיפים מנטה או מוצקים אחרים, לאחר קרם ומבשלים, להסיר מן החום ולתת לחלחל במשך שעה. לאחר מכן מסננים מוצקים משם, ולהחזיר את הקרם לרתיחה ולהמשיך עם מתכון.
מניחים את השוקולד בקערה נפרדת.
יוצקים את השמנת על השוקולד, מוסיפים את הוניל, ומאפשרים לעמוד כמה דקות ואז מערבבים עד חלקה. בסיס השוקולד הזה נקרא גנאש.)
להכניס למקרר במשך 2 שעות: לאפשר להתקרר, ואז למקם במקרר במשך שעתיים.
רול לתוך כדורים וצינה לילה: להשתמש בכפית כדי לגלגל את הכדורים של גנאש.
רול בידיים שלך במהירות (כפי שהוא יימס מחום הידיים שלך) ומניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מגלגלים אבקת קקאו או אגוזים קצוצים ומגישים, או מניחים בחזרה במקרר עד הצורך.