איך להכין מאפינס אוכמניות
איך להכין מאפינס אוכמניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. 515 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות מאפיית מגנוליה-להפוך מאפינס בדיוק כמו שהם עושים במאפייה, מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, ו אוטיס Spunkmeyer עוגיות פרג שקדים-להפוך מאפינס טעים בבית.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 16 כוסות מאפינס, או קו עם מצעים מאפינס נייר.
לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה עד אור ורך, על 3 דקות. מערבבים ביצים עד מעורבב היטב.
מוסיפים שמן צמחי, מערבבים לשלב.
להקציף שמנת חמוצה, חלב, לימון גרידה לתוך תערובת חמאה עד חלקה.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה קטנה.
מערבבים חצי תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה עד בשילוב.
מוסיפים מחצית הנותרים של תערובת קמח אוכמניות לתוך הבלילה, מתקפלים יחד עד רק בשילוב.
הבלילה כפית לתוך כוסות מאפין מוכן.
מניחים כוסות מאפין על המדף המרכזי של התנור שחומם מראש ואופים עד צמרות זהובות וקיסם מוכנס למרכז של מאפין יוצא נקי, כ 30 דקות.