איך להכין סלמון בקלף
איך להכין סלמון בקלף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 63 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, פילה סלמון לחתוך במרכז, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. נסו סלמון קלף, סלמון אפוי קלף, ו סלמון בנייר קלף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
קח שתי חתיכות נייר קלף, לקפל לשניים, לחתוך חצי מעגל מתחיל בכל קמט. הם צריכים להיראות דומים לצורת לב כאשר נפרש. מעיל כל פיסת קלף עם שמן זית משני הצדדים.
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים מלוחים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס, ומבשלים חשופים עד רך מעט, על 5 דקות.
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. ברגע שהאספרגוס קר, לנקז היטב, ולהניח בצד.
מניחים פילה סלמון 1, מחצית האספרגוס, וחצי תפוחי אדמה באמצע צד אחד של נייר קלף מוכן.
מפזרים מלח ופלפל וטפטוף בשמן זית כתית מעולה. מקפלים את החצי השני של מעגל מעל ולאטום קצה קלף על ידי ביצוע קפלים חופפים סביב הקצה. בסוף, לקפל את הקמט האחרון בכיוון ההפוך של השאר כדי להבטיח שהוא חותם. חזור עם החלק השני של קלף מוכן ושאר החומרים.
מניחים כיסים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 5 דקות לפני חיתוך קלף פתוח. הסלמון נעשה כאשר הוא פתיתים בקלות עם מזלג.