קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות80
ציון בריאות5
מגזין

איך להכין קטשופ עגבניות ירוקות תוצרת בית

איך להכין קטשופ עגבניות ירוקות תוצרת בית
איך להכין קטשופ עגבניות ירוקות תוצרת בית יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 80 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 23 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, חומץ סיידר, כבישה תבלינים, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות מתכונים דומים: איך להכין קטשופ עגבניות ירוק, קטשופ עגבניות או רוטב עגבניות / איך להכין קטשופ עגבניות, ו איך להכין קטשופ עגבניות.

הוראות

1
פורסים עגבניות ירוקות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים תאילנדיםפלפלים תאילנדים
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2
מניחים בסיר גדול עם פלפל, חרדל, ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
שימו את התבלינים המעורבבים בשקית גבינה קטנה ומוסיפים לתערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
כבישה תבליניםכבישה תבלינים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
יוצקים סיידר על תערובת.מבשלים במשך ארבע עד שש שעות על אש נמוכה מאוד, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
5
הסר שקית של תבלינים כבישה.תערובת פירה עם בלנדר שרביט או במעבד מזון או בלנדר. מסננים תערובת עגבניות דרך מסננת רשת.חזור לסיר והבא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כבישה תבליניםכבישה תבלינים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים מיץ לימון ו 3/4 כוס אגבה ומערבבים עד מומס. בעזרת כף נקייה, תטעם. אם אתה מרגיש שהקטשופ מספיק מתוק, תפסיק. אם לא, להוסיף עוד 1/4 כוס צוף אגבה. זכור להשתמש בכפית נקייה בכל פעם שאתה לטעום מבחן.מיד למלא שישה צנצנות ג 'לי מעוקרים עם קטשופ עגבניות ירוק, עוזב 1/4 אינץ' שטח הראש.לנגב את צמרות צנצנת וחוטים נקיים עם מגבת נייר נקי.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מניחים מכסים איטום חמים על צנצנות ולהחיל את הבורג על טבעות באופן רופף.תהליך באמבט מים רותחים בסיר שימורים עמוק במשך 5 דקות, התאמת גובה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר את הצנצנות להתקרר לחלוטין. להדק את טבעות בורג צנצנת כדי להשלים את תהליך האיטום.לאחר צנצנות של קטשופ ירוק מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. אם המכסה קופץ בחזרה, קטשופ העגבניות הירוק שלך לא חותם וצריך להיות בקירור.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
9
בואו צנצנות של קטשופ עגבניות ירוקות לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. אל תשכח להחיל תווית מיושנת!חנות מוצר שלא נפתח במקום יבש קריר עד שנה אחת. מקררים קטשופ עגבניות ירוק לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים