איך להכין קטשופ עגבניות ירוקות תוצרת בית
איך להכין קטשופ עגבניות ירוקות תוצרת בית יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 80 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 23 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, חומץ סיידר, כבישה תבלינים, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות מתכונים דומים: איך להכין קטשופ עגבניות ירוק, קטשופ עגבניות או רוטב עגבניות / איך להכין קטשופ עגבניות, ו איך להכין קטשופ עגבניות.
הוראות
פורסים עגבניות ירוקות ובצל.
מניחים בסיר גדול עם פלפל, חרדל, ורוטב ווסטרשייר.
שימו את התבלינים המעורבבים בשקית גבינה קטנה ומוסיפים לתערובת העגבניות.
יוצקים סיידר על תערובת.מבשלים במשך ארבע עד שש שעות על אש נמוכה מאוד, ערבוב מדי פעם.
הסר שקית של תבלינים כבישה.תערובת פירה עם בלנדר שרביט או במעבד מזון או בלנדר. מסננים תערובת עגבניות דרך מסננת רשת.חזור לסיר והבא לרתיחה.
מוסיפים מיץ לימון ו 3/4 כוס אגבה ומערבבים עד מומס. בעזרת כף נקייה, תטעם. אם אתה מרגיש שהקטשופ מספיק מתוק, תפסיק. אם לא, להוסיף עוד 1/4 כוס צוף אגבה. זכור להשתמש בכפית נקייה בכל פעם שאתה לטעום מבחן.מיד למלא שישה צנצנות ג 'לי מעוקרים עם קטשופ עגבניות ירוק, עוזב 1/4 אינץ' שטח הראש.לנגב את צמרות צנצנת וחוטים נקיים עם מגבת נייר נקי.
מניחים מכסים איטום חמים על צנצנות ולהחיל את הבורג על טבעות באופן רופף.תהליך באמבט מים רותחים בסיר שימורים עמוק במשך 5 דקות, התאמת גובה.
הסר את הצנצנות להתקרר לחלוטין. להדק את טבעות בורג צנצנת כדי להשלים את תהליך האיטום.לאחר צנצנות של קטשופ ירוק מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. אם המכסה קופץ בחזרה, קטשופ העגבניות הירוק שלך לא חותם וצריך להיות בקירור.
בואו צנצנות של קטשופ עגבניות ירוקות לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. אל תשכח להחיל תווית מיושנת!חנות מוצר שלא נפתח במקום יבש קריר עד שנה אחת. מקררים קטשופ עגבניות ירוק לאחר הפתיחה.