איך להכין קציץ בשר קלאסי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 460 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מלח, סוכר חום, צ'אק טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קציץ בשר קלאסי ... בדיוק כמו שאמא נהגה להכין, קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הגזר, סלרי, בצל, פלפל אדום, פטריות, ושום במעבד מזון, ואת הדופק עד קצוץ דק מאוד, כמעט מחית.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים את הירקות טחון לתוך קערת ערבוב גדולה, ומערבבים צ ' אק הקרקע, רוטב ווסטרשייר, וביצה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
תה Sp. מתבלים את כל המלח
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מוסיפים עשבי תיבול איטלקיים, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מערבבים בעדינות עם כף עץ כדי לשלב ירקות וביצה לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
יוצקים פירורי לחם. עם היד שלך, בעדינות לערבב את הפירורים עם קצות האצבעות שלך רק עד בשילוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
7
תכין את קציץ הבשר לכדור.
8
יוצקים שמן זית לתבנית אפייה ומניחים את כדור הבשר לתוך המנה. לעצב את הכדור לתוך כיכר, על 4 אינץ 'גבוה על ידי 6 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
אופים בתנור שחומם מראש רק עד קציץ הבשר חם, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר חום, קטשופ, חרדל דיז ' ון ורוטב חם. מערבבים עד הסוכר החום מומס.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
תוציא את קציץ הבשר מהתנור. עם החלק האחורי של הכפית, להחליק את הזיגוג על החלק העליון של קציץ הבשר, ואז למשוך קצת זיגוג במורד הצדדים של קציץ הבשר עם החלק האחורי של הכפית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
החזירו את קציץ הבשר לתנור ואפו עד שהככר כבר לא תהיה ורודה בפנים והציפוי נאפה על כיכר הלחם, 30 עד 35 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של כיכר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).