איך להכין קציץ בשר קלאסי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 460 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מלח, סוכר חום, צ'אק טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קציץ בשר קלאסי ... בדיוק כמו שאמא נהגה להכין, קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הגזר, סלרי, בצל, פלפל אדום, פטריות, ושום במעבד מזון, ואת הדופק עד קצוץ דק מאוד, כמעט מחית.
תוציא את קציץ הבשר מהתנור. עם החלק האחורי של הכפית, להחליק את הזיגוג על החלק העליון של קציץ הבשר, ואז למשוך קצת זיגוג במורד הצדדים של קציץ הבשר עם החלק האחורי של הכפית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
החזירו את קציץ הבשר לתנור ואפו עד שהככר כבר לא תהיה ורודה בפנים והציפוי נאפה על כיכר הלחם, 30 עד 35 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של כיכר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).