קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

איך להכין קציץ בשר קלאסי

איך להכין קציץ בשר קלאסי
איך להכין קציץ בשר קלאסי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 460 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מלח, סוכר חום, צ'אק טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קציץ בשר קלאסי ... בדיוק כמו שאמא נהגה להכין, קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הגזר, סלרי, בצל, פלפל אדום, פטריות, ושום במעבד מזון, ואת הדופק עד קצוץ דק מאוד, כמעט מחית.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מניחים את הירקות טחון לתוך קערת ערבוב גדולה, ומערבבים צ ' אק הקרקע, רוטב ווסטרשייר, וביצה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
תה Sp. מתבלים את כל המלחתה Sp. מתבלים את כל המלח
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים עשבי תיבול איטלקיים, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
מערבבים בעדינות עם כף עץ כדי לשלב ירקות וביצה לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
יוצקים פירורי לחם. עם היד שלך, בעדינות לערבב את הפירורים עם קצות האצבעות שלך רק עד בשילוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
7
תכין את קציץ הבשר לכדור.
8
יוצקים שמן זית לתבנית אפייה ומניחים את כדור הבשר לתוך המנה. לעצב את הכדור לתוך כיכר, על 4 אינץ 'גבוה על ידי 6 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים בתנור שחומם מראש רק עד קציץ הבשר חם, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר חום, קטשופ, חרדל דיז ' ון ורוטב חם. מערבבים עד הסוכר החום מומס.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
כָּתֵףכָּתֵף
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
תוציא את קציץ הבשר מהתנור. עם החלק האחורי של הכפית, להחליק את הזיגוג על החלק העליון של קציץ הבשר, ואז למשוך קצת זיגוג במורד הצדדים של קציץ הבשר עם החלק האחורי של הכפית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
החזירו את קציץ הבשר לתנור ואפו עד שהככר כבר לא תהיה ורודה בפנים והציפוי נאפה על כיכר הלחם, 30 עד 35 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של כיכר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®