איך להכין שעועית וירקות
איך להכין שעועית וירקות יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי שחיפשתם. מנה אחת מכילה 252 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 1.21$ למנה תקבלו תוספת שמגישה 6 אנשים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-64 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גרוס, אסקרול, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 98% , וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ירוקי קולארד עם שעועית לבנה ונקניק , שעועית וירקות גרבנזו , וירקות סלק וביצים עלומות .
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית.
להוסיף שום; מבשלים, תוך ערבוב, עד לבעבוע ורוחש, כ-20 שניות.
יוצקים פנימה מרק עוף. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, 6 עד 8 דקות. מערבבים פנימה פתיתי פלפל אדום.
מערבבים פנימה שעועית; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרואים את החלק העליון של השעועית ממש מתחת לפני הנוזל, 6 עד 8 דקות. מערבבים אורגנו, גרידת לימון ופילה אנשובי. מבשלים במשך 3 דקות.
מניחים אסקרול בתערובת שעועית; מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומערבבים עד שהאסקרול נבול, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם; מקשטים בפתיתי פלפל אדום ושמן זית כתית מעולה.