איך להכין תבשיל אירי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו בצל, בצל ירוק, צלעות כתף כבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו איך להכין קפה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
צלעות כבש עונתיות עם מלח ופלפל שחור.
שמן חום במחבת כבדה גדולה על חום גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל צלעות כבש כתף עד השחמה משני הצדדים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מבשלים ומערבבים בצל עם קמצוץ של מלח באותו מחבת על חום בינוני עד מעט מתרכך וקצוות הם בראונינג, על 5 דקות. מערבבים חמאה לבצל עד מומס; מוסיפים קמח ומערבבים עד בצל מצופה, על 1 דקה.
יוצקים מלאי לתערובת בצל; מביאים לרתיחה, מוסיפים רוזמרין ומערבבים עד שהתערובת מתעבה, 5 עד 10 דקות.
מערבבים גזר וסלרי לתוך סיר עם צלעות כבש ושופכים תערובת עוף מעל.
מוסיפים מים לפי הצורך כדי לכסות את הבשר לחלוטין. מביאים תערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים את הסיר במכסה, ומבשלים עד שהבשר כמעט נופל מהעצם, כ -1 1/2 שעות.
מעבירים בשר לצלחת. מערבבים תפוחי אדמה לתוך תבשיל ולהחזיר בשר לתבשיל, הצבת על גבי ירקות. מבשלים, מכוסה, עד תפוחי אדמה רכים בשר נופל מהעצם, על 30 דקות.
מעבירים בשר לצלחת באמצעות כף מחוררת. מביאים תבשיל לרתיחה ומבשלים, ברפרוף את השומן, עד התבשיל מצטמצם ועבה, 10 עד 12 דקות.
הסר בשר מעצמות; להיפטר מעצמות וכל חתיכות של שומן. מערבבים בשר בחזרה לנזיד. מערבבים בצל ירוק לתוך תבשיל ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.