קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות48
מגזין

איך לעשות Bbq אפוי בייבי צלעות גב

איך לעשות Bbq אפוי בייבי צלעות גב
אם יש לכם סוכר חום, צלעות חזיר התינוק בחזרה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: איך לעשות Bbq אפוי בייבי צלעות גב, צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, ו צלעות חזיר אפויות ומשופשלות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים אנצ 'ו צ' ילה אבקה, סוכר לבן, סוכר חום, מלח, פלפל שחור, כמון, חרדל יבש, פלפל קאיין, ופלפל צ ' יפוטלה בקערה קטנה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
אבקת חרדלאבקת חרדל
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים צלעות בצד בשר על רדיד אלומיניום. דקירה בחלק האחורי של צלעות כמה פעמים עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
בנדיבות להחיל ציפוי של לשפשף יבש על כל הצדדים של מתלה צלעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
עם צלעות בשר מתלה בצד למטה, לקפל לסכל סביבו כדי ליצור חותם הדוק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
העברה למחבת גיליון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים בתנור שחומם מראש עד רך ומבושל דרך, כ 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הסר מגניב 15 דקות.
9
הגדל את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
רדיד פתוח, לנקז ולהשליך כל מיצים שנצברו ושומן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מברשת רוטב ברביקיו על כל הצדדים של מתלה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
12
מניחים בשר מתלה בצד למעלה ולחזור לתנור, משאיר רדיד פתוח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
אופים במשך 10 דקות, להסיר מהתנור, ולצחצח עוד שכבה של רוטב ברביקיו על בשר בצד בלבד. חזור על אפייה והברשה ברוטב 4 פעמים נוספות, במשך זמן אפייה כולל של 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
חותכים מתלה לקטעי צלעות בודדים ומגישים עם רוטב ברביקיו יותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות