קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

איך לעשות מעיים בסגנון רומי

איך לעשות מעיים בסגנון רומי
כיצד להפוך בסגנון רומי Tripe דורש על 2 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בייקון pancetta, פתיתי פלפל, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: בסגנון רומי Tripe Tripppan alla Romana, Trippan alla romana (Tripe בסגנון רומי), ו עוף בסגנון רומי.

הוראות

1
לשלב מים, מעיים, חומץ, מלח, וניל, עלה דפנה בעציץ גדול על חום גבוה. מביאים לרתיחה ו לרפרף את כל קצף המצטבר. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מעביר מעיים לצלחת ומניח בצד להתקרר. שמור 1 עד 2 כוסות של נוזל הבישול.
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף pancetta ובצל; לבשל ומערבבים עד pancetta הוא השחמה ובצל הוא שקוף, 6 עד 7 דקות. מערבבים שום לתוך תערובת פנצ ' טה; מבשלים ומערבבים עד ארומטי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מערבבים רוטב מרינרה, 1 כוס שמורות נוזל מעיים, פתיתי פלפל אדום לתוך תערובת פנצ ' טה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
6
חותכים מעיים לקוביות 1-inch ולהוסיף רוטב מרינרה-pancetta; מערבבים לשלב. במידת הצורך, להוסיף 1 כוס של נוזל מעיים שמורות. מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מערבבים שעועית חומוס ונענע לרוטב. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מפזרים גבינת פרמזן-רג ' יאנו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל