קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

איך לעשות מעיים בסגנון רומי

איך לעשות מעיים בסגנון רומי
כיצד להפוך בסגנון רומי Tripe דורש על 2 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בייקון pancetta, פתיתי פלפל, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: בסגנון רומי Tripe Tripppan alla Romana, Trippan alla romana (Tripe בסגנון רומי), ו עוף בסגנון רומי.

הוראות

1
לשלב מים, מעיים, חומץ, מלח, וניל, עלה דפנה בעציץ גדול על חום גבוה. מביאים לרתיחה ו לרפרף את כל קצף המצטבר. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מעביר מעיים לצלחת ומניח בצד להתקרר. שמור 1 עד 2 כוסות של נוזל הבישול.
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיף pancetta ובצל; לבשל ומערבבים עד pancetta הוא השחמה ובצל הוא שקוף, 6 עד 7 דקות. מערבבים שום לתוך תערובת פנצ ' טה; מבשלים ומערבבים עד ארומטי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מערבבים רוטב מרינרה, 1 כוס שמורות נוזל מעיים, פתיתי פלפל אדום לתוך תערובת פנצ ' טה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
6
חותכים מעיים לקוביות 1-inch ולהוסיף רוטב מרינרה-pancetta; מערבבים לשלב. במידת הצורך, להוסיף 1 כוס של נוזל מעיים שמורות. מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מערבבים שעועית חומוס ונענע לרוטב. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מפזרים גבינת פרמזן-רג ' יאנו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'