איך לעשות סאטה בשר
אם יש לכם כוסברה הקרקע, שמן צמחי, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. . מתכונים דומים: בקר סאטה, בקר סאטה, ו בקר סאטה.
הוראות
מקום ג ' ינג ' ר, שום, בצל, סוכר חום, רוטב דגים, שמן צמחי, רוטב סויה, כוסברה, כמון, כורכום, ופלפל קאיין לתוך קערת ערבוב; לטאטא לתוך מרינדה חלקה.
חבורה עשב לימון על ידי להכות אותו בקלילות כמה פעמים עם החלק האחורי של סכין שף גדול; לרכך את הדשא לימון ולהוסיף את המרינדה.
חותכים בשר בקר sirloin לרצועות על 2 1/2 אינץ 'ארוך ו 1/8 אינץ' עבה. מערבבים היטב את הבשר לתוך המרינדה עד שכל רצועות הבשר מצופות לחלוטין, על 1 דקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומרינדה במקרר במשך 2 עד 4 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ושמן קל באח.
הסר בשר מן המרינדה ולנער את המרינדה עודף. חוט 1/4 הבשר על כל שיפוד מתכת.
מסדרים שיפודים על הגריל שחומם מראש ומבשלים עד שהבשר מפסיק להיצמד לגריל, כ -1 עד 2 דקות. שיפודי Flip מעל לצד השני ומבשלים עד הבשר משחימים היטב ומראה סימני גריל, 2 עד 2 1/2 דקות. הפעל על הצד הראשון שוב ומבשלים עד הבשר הוא עדיין מעט ורוד, 2 דקות יותר.
להעביר מגש ולתת שיפודים לנוח על 2 דקות נוספות לפני ההגשה.