קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות47
מגזין

איך לצלות ולקלף ערמונים

איך לצלות ולקלף ערמונים
אם יש לכם אפייה, סכין לחם משונן, ערמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוף גינאה עם ערמונים צלויים, צלוי עין צלעות עם ערמונים ועלים כרוב ניצנים, ו עוף צלוי עם ענבים, ערמונים וחמאת טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמור מתכון
2
מתכון הדפסה
3
איך לצלות ולקלף ערמונים
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
4
תצטרך 1 lb ערמונים גלם, פגז
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
5
סכין לחם משונן
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
6
קרש חיתוך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
סיר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
רשת מסננת או כף מחוררת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
תבנית אפייה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
זמן הכנה: 45 דקות
11
זמן בישול: 15 דקות
12
זמן כולל: 1 שעה 45 דקות
13
מנות: 1 lb ערמונים קלויים
מרכיבים שתצטרך
ערמונים קלוייםערמונים קלויים
14
מפתח כשר: פרווה