אין טימין עוף מהיר עם לרסק Broc-o-tatoes ורוטב גאודה
לא-טימין עוף מהיר עם לרסק Broc-o-tatoes ורוטב גודה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 885 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חזה עוף, מלח, גבינת גאודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו טימין אפרסק Gingered לרסק, עוף מטוגן עם בייקון ורוטב טימין, ו חמאת לימון ותימין-עוף צלוי ברוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, מלח את המים, להפחית את החום קצת, ומבשלים עד מכרז, על 12 דקות. ראשים למעלה: בערך באמצע אתה תוסיף את הברוקולי לסיר, כך להשתמש בסיר גדול מספיק כדי להכיל את שניהם.
מתבלים את חזה העוף עם הקורנית, המלח והפלפל.
מחממים את EVOO במחבת מעל חום בינוני גבוה ומבשלים את העוף במשך 6 דקות בכל צד.
מוסיפים את הברוקולי לתפוחי האדמה ומבשלים 6 דקות.
מחממים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה, ואז מקציפים במניות העוף וכוס 1 של החלב או חצי וחצי. לעבות במשך 2 עד 3 דקות, מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים את הגבינה בצורת שמונה תנועה עם כף עץ במשך 2 דקות, או עד הגבינה נמסה. כבה את החימום.
מסננים את הברוקולי המבושל ותפוחי האדמה וחוזרים לסיר החם כדי לייבש אותם. מחית את הברוקולי ותפוחי האדמה יחד, באמצעות החלב הנותר כדי להגיע לעקביות הרצויה. מתבלים במלח ופלפל.
תחתכי את חזה העוף בזווית. ערימת קצת broc-o-tatoes פירה על צלחות ולסדר את העוף fanned-out על קצה התל.
יוצקים את רוטב הגודה מעל.