קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

אין טימין עוף מהיר עם לרסק Broc-o-tatoes ורוטב גאודה

אין טימין עוף מהיר עם לרסק Broc-o-tatoes ורוטב גאודה
לא-טימין עוף מהיר עם לרסק Broc-o-tatoes ורוטב גודה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 885 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חזה עוף, מלח, גבינת גאודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו טימין אפרסק Gingered לרסק, עוף מטוגן עם בייקון ורוטב טימין, ו חמאת לימון ותימין-עוף צלוי ברוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, מלח את המים, להפחית את החום קצת, ומבשלים עד מכרז, על 12 דקות. ראשים למעלה: בערך באמצע אתה תוסיף את הברוקולי לסיר, כך להשתמש בסיר גדול מספיק כדי להכיל את שניהם.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מתבלים את חזה העוף עם הקורנית, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים את EVOO במחבת מעל חום בינוני גבוה ומבשלים את העוף במשך 6 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הברוקולי לתפוחי האדמה ומבשלים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מחממים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה, ואז מקציפים במניות העוף וכוס 1 של החלב או חצי וחצי. לעבות במשך 2 עד 3 דקות, מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים את הגבינה בצורת שמונה תנועה עם כף עץ במשך 2 דקות, או עד הגבינה נמסה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מסננים את הברוקולי המבושל ותפוחי האדמה וחוזרים לסיר החם כדי לייבש אותם. מחית את הברוקולי ותפוחי האדמה יחד, באמצעות החלב הנותר כדי להגיע לעקביות הרצויה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
תחתכי את חזה העוף בזווית. ערימת קצת broc-o-tatoes פירה על צלחות ולסדר את העוף fanned-out על קצה התל.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
יוצקים את רוטב הגודה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גאודהגאודה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות