אינדונזיה להשביע (בשר קבבוני)
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את אינדונזיה סאטה (קבבוני בשר). מתכון זה מכין 4 מנות עם 221 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 13 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, סמבל אולק, סטייק סינטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # יום ראשון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 77%. נסו ביהון גורנג אינדונזיה, עוגת תבלינים אינדונזיה, ו להשביע עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל, שום, קקאפ מאניס, כוסברה, כמון, סמבל אולק, יין אדום ומים במעבד מזון ומערבבים לעיסה חלקה.
יוצקים את המרינדה לכוס גדולה או לקערת קרמיקה. מערבבים פנימה את עשב הלימון.
מוסיפים את הבקר וזורקים לציפוי אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים במקרר לפחות 2 שעות. השחילו בשר בקר על שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, כ -4 קוביות לכל שיפוד.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה, ומשמנים קלות את הסורג.
גריל שיפודים עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה, כ -5 דקות לבינוניות.