איפור מראש קוקוס-עוף עלומה עם ירקות האביב אגוזי קשיו
עוף מבושל קוקוס עלומה מראש עם ירקות האביב אגוזי קשיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 476 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס לייט, חומץ אורז חום, שעועית ירוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ אורז חום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו מאפה בראנץ ' באביב קדימה, מרק ירקות באביב הפוך מראש עם פסטו, ו פלאפל עם עגבניות מתובלות ורוטב קשיו וירקות אביביים שלוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. להביא סיר גדול נפרד עם מלאי וחלב קוקוס לרתיחה.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; מוסיפים חלב רותח ומניה. העוף צריך להיות בחצי הדרך לשני שליש שקוע. מבשלים 6 דקות בצד אחד על אש בינונית, ואז הופכים ומבשלים עד שעוף רושם 145° עד 150 ° F על מדחום קריאה מיידית, בערך 8 דקות יותר. מכסים את הסיר אם הנוזל מצטמצם יותר מדי.
בואו להתקרר מעט, ואז לגרוס בשר עם שני מזלגות לחתיכות גדולות.
בינתיים, שעועית מחרוזת blanch ואספרגוס במים מלוחים רותחים עד רק ירוק בהיר, 30 שניות עד 1 דקה.
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים.
להקציף יחד רוטב סויה וחומץ. לזרוק יחד כרוב, שעועית ואספרגוס ועוף עם רוטב סויה. לפזר קשיו מעל.
להעביר מיכל אטום עד מוכן לאכול.