Ikan Panggang / Ikan Bakar (דג בגריל עם עלי בננה) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 695 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Rasa מלזיה יש 2 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בלאקן, צ'ילי, ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איקן בכר (דג ברביקיו), קארי איקן (קארי דגים מלזי), ו קארי Kepalan Ikan Bersama Belimbing Buluh (ראש דג קארי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
דגים צלויים Sambal: להכין את הסמבל על ידי טחינת צ ' ילי, שאלוט, בלאקן ו lemongrass במעבד מזון. ודא את הדבק sambal מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
שמנת מתוקה נוספת
Belacan
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
לחמם ווק ו tumis (מוקפץ) את ממרח סמבל עד ארומטי או כאשר השמן נפרד ממרח סמבל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיף את התבלינים: מלח, סוכר ורוטב דגים ולעשות ערבוב מהיר, צלחת החוצה ולהניח בצד.סמבל בלאקן ותבלינים שאלוט פרוסים:להשרות את עיסת התמרינד עם מים במשך 15 דקות ולחלץ את המיץ. במכתש ועלי או מעבד מזון, פאונד / תערובת צ 'ילי אדום, צ' ילי עין ציפורים, ובלאקן קלוי.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
רוטב דגים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קפה מבושל חזק וחם
שמנת מתוקה נוספת
Belacan
1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
להניח כמה גיליונות של עלי בננה ולשמן את פני השטח של עלי הבננה עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
הנח את פילה הדגים על גבי עלי הבננה והוסף כ -2 3 כפות של סמבל על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
ממתק תמנון בריט
3
מורחים את הסמבל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מניחים את הדגים על גבי הגריל (מתלה עליון עם חום עקיף) ומכסים את הגריל. המתן 8 דקות בערך (תלוי בחום) ולהפוך את הדג לצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
הוסף 2 3 כפות יותר של סמבל בצד השני של הדג. מבשלים עוד 8 דקות או עד הדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
מעבירים את הדגים ועלי הבננה למדף והגריל התחתון במשך כמה דקות בחום ישיר, או כאשר אתה מריח את הארומה המתוקה של עלי בננה שרופים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
להעביר החוצה לשרת מיד עם sambal belacan ו תבלין שאלוט פרוס.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.