קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אכילה לשניים: מיונז ביצה מבושל של ג'וליה צ' יילד

אכילה לשניים: מיונז ביצה מבושל של ג'וליה צ' יילד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה קשה מבושל, כמה טוחנים של פלפל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוף ביין וג'וליה צ' יילד 100, Julia Child ' s Coq au Vin, ו Julia Child ' s Coq au Vin (מתכונים דומים).

הוראות

1
למדוד את הקמח לתוך סיר נירוסטה 2 ליטר ו, לטאטא כל הזמן, בהדרגה להתמזג במים כדי להפוך תערובת ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לטאטא לאט ולהגיע בכל רחבי החלק התחתון של המחבת, להביא לרתיחה על גבי התנור. מרתיחים לאט 1/2 דקה, לטאטא-הכה בטיפות יותר מים אם הרוטב נוקשה ולא עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום, לשבור את הביצה למרכז הרוטב, במהירות לטאטא אותו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
שים את הרוטב על חום מתון שוב, לטאטא לאט, להרתיח במשך 15 שניות. לגרד את הרוטב לתוך הקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את החלמונים הקשים, חרדל, מלח, חומץ ומיץ לימון למכונה. תהליך 15 שניות-מספיק זמן כדי להיות בטוח החלמונים משולבים היטב, כך שהם ייצרו את תחליב. לאחר מכן, עם המכונה פועלת, להתחיל להוסיף את השמן טיפות. כאשר אמולסיה הוקמה (אשר אמור לקרות לאחר כ 1/3 כוס שמן נכנס), להוסיף את השמן בזרם דק של טיפות. כאשר כמה שמן שאתה רוצה הלך והרוטב הוא עבה ומבריק, טעם אנליטי לתיבול, הוספת מלח, פלפל, וכו'. כפי שאתה מרגיש שהם צריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
אחסן את הרוטב במיכל מכוסה במקרר; זה ישמור לפחות שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
להקציף את הרוטב השבור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
לטאטא כפית של אותו לתוך כפית של חרדל או של חלמון ביצה קשה מבושל כתוש. כאשר כפית של מיונז וחרדל או חלמון משולבים בצורה חלקה, להתחיל לטאטא את הרוטב השבור קצת לאט. בסופו של דבר זה יהפוך עבה ומבריק ויפה כתמיד. אבל, גיליתי, זה עדיין יבכה קצת שמן ולקבל קצת מגורען כפי שהוא נח. (הרולד מקגי אומר לנו שלאורך זמן וברחבי העולם, גרסאות של מיונז נעשו עם רוטב בשמל, חלמונים ביצה קשה, תפוחי אדמה מבושלים, שום, לחם, וגבינה טרייה, אבל זה " אף אחד מרכיבים אלה הוא יעיל כמו emulsifying וייצוב כמו חלמון ביצה גלם, אז הם יחליפו פחות שמן ואת הרטבים נוטים לדלוף קצת שמן חינם.") אם זה קורה—שמן דולף וגרעינות קלה, בניגוד לרוטב נוזלי לחלוטין—פשוט לטאטא את המיונז לפני האוכל, וזה צריך להצטבר יפה מספיק.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זנים של פטריותזנים של פטריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם