אלו גובי של אלישיה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם זרעי כמון, שום, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו aloo gobi קארי, איך לעשות פונג'אבי aloo גובי / סגנון dhaba, אלו גובי, איך להכין אלו גובי יבש / פונג'בי אלו גובי, ו מסעדת aloo גובי בסגנון, איך לעשות aloo גובי מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול על חום בינוני גבוה ומוסיפים בצל. מבשלים עד מתרכך, על 4 דקות, ואז מערבבים שום וכמון. המשך לבשל עד שבצל מתחיל להשחים.
מערבבים עגבניות וקוקוס וכוסברה, מלח, כורכום, פלפל קאיין, קינמון, זנגביל, והל. מערבבים עד שהתערובת מתחילה לרתוח, ואז מכניסים את תפוחי האדמה, כרובית, ושעועית חומוס. להתמזג היטב. להפחית את החום נמוך לכסות.
מבשלים עד תפוחי האדמה במכרז, 45 דקות עד שעה (זה יהיה תלוי בגודל של חתיכות תפוחי אדמה).
מפזרים את מסאלה garam, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.