אלוהות
אם יש לך סירופ תירס, סוכר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: אלוהות, אלוהי CrÃme, ו אלוהות.
הוראות
בסיר כבד, 2 ליטר, לשלב את הסוכר, סירופ תירס, מים חמים, ומלח. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מגיעה לרתיחה. לאחר מכן מבשלים עד שלב הכדור הקשה ללא ערבוב, 250 מעלות F (120 מעלות C.) לעתים קרובות לנגב גבישים להרכיב על הצדדים של המחבת, באמצעות מברשת מאפה טבול במים.
בדיוק כמו הסירופ מגיע לטמפרטורה, להתחיל להלקות חלבונים ביצה: בקערת ערבוב זכוכית או נירוסטה גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס.
יוצקים סירופ חם בזרם דק על חלבוני ביצה מוכים, מכים כל הזמן עם המיקסר החשמלי במהירות בינונית. הגבירו את המהירות לגבוה, והמשיכו להכות במשך כ-5 דקות.
להוסיף וניל; להמשיך להכות עד התערובת הופכת נוקשה ומתחיל לאבד את הברק שלה. אם זה נוקשה מדי, להוסיף כמה טיפות מים חמים.
מיד טיפה על ידי כפית חופנים על נייר שעווה. עבור כשרון דקורטיבי, לסובב את החלק העליון עם הכף בעת הפלה.
בואו לעמוד עד סט. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.