אלטון-רוטב אדום
מתכון אלטון רוטב אדום יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 25 דקות. רוטב זה יש 395 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני משרת 3 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו שמן זית, פתיתי פלפל, מלח ופלפל כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוטב החמוציות של אלטון בראון (רק טוב יותר), הגרסה שלי לרוטב העגבניות של אלטון בראון, ו הביסקוויטים של אלטון בראון.
הוראות
במסננת מעל סיר בינוני לא תגובתי, מסננים את העגבניות של המיץ שלהם לתוך סיר הרוטב.
מוסיפים למיץ העגבניות את חומץ השרי, הסוכר, פתיתי הפלפל האדום, האורגנו והבזיליקום. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה. ברגע שמתחילות להיווצר בועות על פני השטח, צמצמו לרתיחה. אפשר לנוזל להפחית ב-1/2 או עד שהנוזל מסמיך לעקביות סירופ רופפת. סוחטים כל עגבנייה ביסודיות כדי להבטיח שרוב הזרעים יוסרו. הניחו את העגבניות בצד.
חותכים גזר, בצל וסלרי לגדלים אחידים ומשלבים עם שמן זית ושום בתבנית צלייה לא תגובתית על אש נמוכה. מזיעים את המירפואה עד שהגזר רך והבצל הופך שקוף, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים את העגבניות והצלפים לתבנית הצלייה.
מניחים תבנית צלייה על המדף האמצעי של התנור וצולים במשך 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב כל 5 דקות. עגבניות צריכות להתחיל להשחים מעט בקצוות עם קרמליזציה קלה.
מוציאים את התבנית מהברוילר.
מניחים את התבנית מעל 2 מבערים על הכיריים.
מוסיפים את היין הלבן לעגבניות ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות על אש בינונית.
מכניסים את העגבניות לסיר עמוק או לקערה ומוסיפים את נוזל העגבניות המופחת לעגבניות. תערובת כדי הרצוי עקביות ולהתאים תיבול