אליולי בסגנון ספרדי (שמן זית ומיונז שום) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 497 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן זית, חלמון ביצה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 דקות. נסו בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב, מלח וחומץ טורטייה ספרדית עם אליולי Cheaty מהיר, ו סנאפר בסגנון ספרדי בגריל עם עגבניות וסלסה זית ירוקה (מתכונים דומים).
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
2
יוצקים שמן על גבי ולאפשר להתיישב במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים את הראש של בלנדר טבילה בתחתית הכוס ולהפעיל אותו. כמו צורות מיונז, לאט להטות ולהרים את הראש של בלנדר טבילה עד כל השמן הוא emulsified. (לקבלת הוראות מעבד מזון, ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מעבירים אליולי לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית כתית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבועיים.