קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות3
מגזין

אליקסיר מנגו טרי

אליקסיר מנגו טרי
אם יש לך בערך 5 דקות לבלות במטבח, אליקסיר מנגו טרי עשוי להיות מתכון אדיר ללא גלוטן וללא חלב לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 183 קלוריות . מתאים ל-1 מנות. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם כוסברה, קרח, מנגו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 40% . נסו את Pandoran Elixir , גזר-ג'ינג'ר Elixir ו- Elixir G Minty Lemonade עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
1 אונקיה סירופ פשוט (כמויות שוות של סוכר ומים מחוממים עד שהסוכר נמס; מגניב)
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
ממלאים כוס גבוהה בקרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
מוסיפים את הכוסברה, פרוסת הליים והמנגו ומבלבלים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
5
מוסיפים עוד קרח, ואז מוסיפים את הוודקה, מחית המנגו והסירופ הפשוט. מכסים בשייקר קוקטיילים ומנערים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
מחית מנגומחית מנגו
100 אחוז טקילה בלנקו100 אחוז טקילה בלנקו
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
6
מגישים מיד.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.