אלסקה משומר סלמון קרבונרה
אלסקה משומר סלמון Carbonara עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פסטה, עגבניות, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו תבשיל סלמון משומר, מטבל סלמון מעושן באלסקה, ו שימורי המבורגרים סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור סלמון לחתיכות בגודל ביס; להפריש. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם.
בסיר 3 ליטר, לבשל בייקון עד פריך.
ניקוז, הזמנת על 2 כפות שומן.
מוסיפים עגבניות, בצל, חומץ, שום, בזיליקום, אורגנו ופלפלים. מבשלים 5 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים חתיכות סלמון ושמנת; חום דרך.
מגישים מעל פסטה חמה מבושלת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.