אלפרדו אור
המתכון אלפרדו אור יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מתאים ל-8 מנות. זה מנות ראשונות יש 301 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם פסטה פטוצ'יני, שמן צמחי, חלב רזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פטוצ'יני אלפרדו אור, אלפרדו קל וקל, ו Fettuccine Alfredo Light (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום, ו לטגן עד חום זהוב.
בסיר קטן, מערבבים יחד חלב, מרק עוף, קמח, מלח ופלפל על אש נמוכה עד חלקה ועבה. מערבבים לתוך תערובת בצל. המשך לבשל על אש נמוכה בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב סמיך. מערבבים בגבינת פרמזן.
בינתיים, לבשל פסטה במים רותחים.
מוסיפים ברוקולי לפסטה בדקות האחרונות של הבישול. המשך לבשל עד הפסטה היא אל דנטה.
מסננים את הפסטה והירקות, ומעבירים לקערה גדולה. לזרוק עם רוטב.