המתכון אלפרדו אור יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מתאים ל-8 מנות. זה מנות ראשונות יש 301 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם פסטה פטוצ'יני, שמן צמחי, חלב רזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פטוצ'יני אלפרדו אור, אלפרדו קל וקל, ו Fettuccine Alfredo Light (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים בצל ושום, ו לטגן עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
בסיר קטן, מערבבים יחד חלב, מרק עוף, קמח, מלח ופלפל על אש נמוכה עד חלקה ועבה. מערבבים לתוך תערובת בצל. המשך לבשל על אש נמוכה בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב סמיך. מערבבים בגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
בינתיים, לבשל פסטה במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים ברוקולי לפסטה בדקות האחרונות של הבישול. המשך לבשל עד הפסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רי
6
מסננים את הפסטה והירקות, ומעבירים לקערה גדולה. לזרוק עם רוטב.