אלפרדו בלו
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין את אלפרדו בלו בבית. מנה אחת מכילה 494 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . תמורת 82 סנט למנה תקבלו תוספת שמגישה 8. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מלח ופלפל, פסטה פטוצ'יני, שמנת כבדה ותיבול. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בופלו עוף וגבינה כחולה פטוצ'יני אלפרדו , עוף אפוי בריא קורדון כחול עם כרובית אלפרדו , ואתה לא תאמין שזה לא אלפרדו, אלפרדו .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית.
מטגנים שום בשמן זית עד להזהבה.
מסירים את השום ושומרים שמן.
בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה מערבבים גבינה כחולה, גבינת פרמזן ושמנת. מערבבים עד שהגבינות נמסות. מערבבים פנימה את השמן מסיר השום. מתבלים בתיבול איטלקי, מלח ופלפל.
זורקים רוטב עם פסטה חמה, ומניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Piccini Chianti Classico עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו]()
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.