אמא של סלופי ג'ו ממולאים פלפלים
אמא של סלופי ג'ו ממולאים פלפלים דורש סביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון ללא גלוטן משמש 5 . מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. גשו לסופר וקנו שמן זית, רוטב עגבניות, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 88% המנה הזאת מעולה. נסו מחווני סלופי ג'ו, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו סלופי ג'ו ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים רוטב עגבניות ותיבול ג ' ו מרושל יחד בקערה.
דק קוצצים את " בשר " שמיש מן צמרות הוסרו של כל פלפל אדום.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים חתיכות פלפל אדום ושום עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מבשלים ומערבבים בשר טחון ומרק 1/2 כוס בשר לתוך תערובת פלפל אדום-שום עד בשר בקר טחון מתפורר הם השחמה, 8 עד 10 דקות.
מסננים את שומן עודף מן בשר טחון מבושל.
מוסיפים אורז מיידי, 1/2 מרק בשר כוס, ורוטב ווסטרשייר; מערבבים לשלב. מבשלים עד האורז הופך רך סופג את רוב הנוזל, על 10 דקות.
מוסיפים בערך 1/2 כוס של תערובת רוטב עגבניות, 1/2 כוס גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור לתערובת הבשר; מערבבים לשלב.
מצקת כמחצית מתערובת רוטב העגבניות שנותרה לתחתית צלחת האפייה המוכנה. דברים כל אחד מהפלפלים האדומים עם תערובת בשר טחון; לסדר בתבנית האפייה. מצקת את תערובת רוטב העגבניות הנותרת על כל פלפל. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מבושל דרך, כ 25 דקות.
מפזרים נשאר 1/2 כוס גבינת פרמזן על הפלפלים.
אופים עד גבינה מותכת מבעבע, על 10 דקות יותר.